beyazıt yazdı:
Birde ben anlatayım bi arkadaşımın patronunun başından geçen olay.
Patronda audi a4 araç var yolda ilerlerken önündeki brodway'ı farkedemeyip vurmuş. Sonrasında işte inmişler kusura bakma vs derken adam başlamış bağırmaya çağırmaya. Audicide sinirlenmiş madem öyle tamam arkadaş demiş gel gidelim sanayiye hemen yaptırayım aracını.
Neyse binmişler araçlara yolda gidiyorlar audici basmış basmış Brodwaycıda kaçıyo bu hıyar diye arkadan tıkamış. Audi bi fren koymuş brodwaycı arkadan güm girmiş audiye. İnmiş audici aramış polisi gelmiş polisler. Brodwaycı audiyi yaptırmış. Audici browayı

geçenlerde ufak bi kaza yaptım , arkadan çarptılar , karşı taraf ailece faul , Allahtan 3 araçlıktı kaza ve polis çağırdım , değilse anlaşmak gönül ızdırabı

,
arabada baba , oğul , küçük oğul ve küçük oğulun eşi var , kaza oldu neyse adamlar gidiyor gibi zor durdum durun tutanak tutmamız lazım vs. neyse durdular az ilerde , amca arabadan iner inmez geldi yanıma , ilk sözü arabayı yenimi almıştın , hayırlı olsun , kaça aldın kaç model falan sorular soruyor , neyse dedim amca dur resimleri çekelim ,
bunlar benim aracın başına üşüştüler sanki poz verecekler , yavv bi çekilinde kaza resmini çekelim , yok , zorla bu kadar uzaklaştırabildim , ahanda resim ,,

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us